Om

Jag älskar bra design

Grafisk formgivning byggd på enkelhet, tydlighet & användbarhet.

Jag är Johan Kuno, en grafisk formgivare med många års erfarenhet. Mitt företag Semara Productions tar fram grafiska lösningar på alla plattformar från webb, via mobila enheter till papper. Det jag brinner för är att göra världen tydligare, enklare och vackrare.

Jag är inte säljare, har inte kostym och pratar inte business-floskler. Jag är istället någon som med gedigen kunskap vill förenkla, förbättra och förtydliga.

“Vi gillar skarpt att jobba med dig då vi får så mycket mer än bara formleverans. Du kan mobilt rakt igenom, har bra ideer och tillför massor.”
Expressen

Mina tjänster

Semara Productions hjälper dig med grafik, utseende, layout och struktur. Kan något ha ett utseende så kan jag också hjälpa till. Se exempel på vad jag gjort i min portfolio.

Webb
Mobilt
Formgivning
Användbarhet

Arbetssätt

Det krävs gedigen kunskap och erfarenhet för att skapa bra och hållbar design. Alla har idag tillgång till kraftfulla verktyg men få använder dem rätt. Jag sätter användaren i fokus och hjälper dig göra det samma. Om en tjänst är svår att använda spelar det ingen roll hur fantastisk tekniken bakom är. Jag förenklar, strukturerar och skapar bästa lösningen.

Erfarenhet & kompetens

Efter att ha medverkat i många stora projekt på olika plattformar – med flera appar på förstaplats i Apple App Store – vet jag hur man optimerar layout och grafik för att skapa attraktiva och användarvänliga lösningar för mobilt och webb. Utmaningen ligger i att få de fönster man tittar i att kännas lätta, överskådliga och självklara.

Kunder

Kunder inkluderar såväl stora mediehus som småföretagare. Preferensen ligger på uppdraget, inte beställaren. Projekt har genomförts bland många andra med: TV4, Expressen, Aftonbladet, Telia, Tele2, Metro, SF Media, Bonnier Dagstidningar, Bonnier Tidskrifter, 4T, PTK, SBAB.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!